Sabtu, 26 Februari 2011

Dan Akhirnya ... Selamat Sudah

Kata-Kata CikLulu di 9:38 PTG
Awak Rasa Ape ? 
 kali ni kawan-kawan dengar dulu lagu ni ...
lagu ni lagu lama tapi lulu selalu dengar la ..

ok kali ni lulu nak cerita sambungan yang semalam .. yang pasal ex lulu kahwin .. hari ni kenduri dia .. family lulu ajak lulu kebetulan lulu ada kat rumah ..
so , lulu pun pergilah , sebagai tanda sayang kat dia lagi .. memang xsemangat lulu ..
lepas mandi lulu ubah fikiran macam xnak pergi  tapi bila tengok family lulu semua pergi lulu pun join la sekali ..

mula-mula lulu nak pakai baju warna biru .. time 2 memang dah iron siap dah semua sekali .. tiba-tiba ada la 1 kejadian yang tak disengajakan baju lulu habis semua basah .. lulu pun cari lagi baju warna hijau .. entah macam mana lulu tarik tiba-tiba baju 2 tersangkut kat paku .. so terkoyakla baju 2 ..

lulu dah mula putus asa ... rasanya memang lulu xleh pergi dah sebab ada petanda macam 2 .. tiba-tiba lulu tengok baju putih lulu ..baju tahun lepas .. memang masih dalam keadaan elok lagi la .. lulu pun iron baju 2 ..
alhamdulillah tak ada la pape yang buruk terjadi ..

sampaila saat nak pergi jejak rumah dia .. lulu tundukla .. member2 dia ramai duk situ pakat tengok lulu .. dia terkejut sebab lulu datang akhirnya .. dan yang paling terkejut baju kami sama .. !! PUTIH !! .. OMG !! boleh kawen x kita ni ?? huhuhu ..bila ramai tengok lulu tunduk n tak tengok muka dia semua faham apa yang berlaku kecuali bini dia memang tak kan tahu sampai bila-bila ..

masa lalu sebelah dia lulu TERbau badan dia .. perfume 2 ... perfume yang lulu bagi kat dia dulu .. pakai jugak dia ...alhamdulillah ... dia ingat lagi kat lulu ..

masa tengah makan lulu terpandang dia .. dia jadi malu-malu kat lulu .. yela apa yang dia janji kat lulu dulu xpernah dia tunaikan ..

lulu xlama duk situ sebab lulu tahan air mata lulu .. ada member dia asyik tengok lulu dengan pandangan simpati .. ye dia tahu semua kisah lulu dengan si dia .. semua tahu ...

apa-apa pun dia pun dah selamat akhirnya .. lulu cuma doakan agar dia bahgia hingga akhir hayat dan
semoga family kedua-dua belah pihak merestui hubungan mereka berdua .. amin


wassalam ...

0 Pengkritik:

Catat Ulasan

 

Dari Hati Lulu .. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei